Sal

I Stampens sal er der masser af muligheder for at dyrke sport og udfolde sig fysisk

Vi spiller fodbold, hockey, bordtennis, basket, volleyball, curling… eller laver salen om til én stor forhindringsbane! Mulighederne i salen er mange flere, og vi giver børnene medbestemmelse ved at lade dem komme med forslag til nye aktiviteter.

Vi laver jævnligt turneringer. Her går vi op i, at dysterne skal være fair for alle, så det er ind imellem nødvendigt med en vis aldersopdeling. Derfor kan salen nogle gange være for de små, og andre gange for de store.

Når vejret tillader det, finder vi oftest på at gå udenfor og dyrke sporten.

Vi træner også dans i salen, og det er et stort hit hos børnene. 3., 4. og 5. klasse undervises i forskellige former for dans, der passer til deres alder.

Til vores fester bliver de bedste danseshows vist frem i salen, der også bliver brugt til diskotek, koncert og teater.

Rigtig mange ting at vælge imellem

I salen er der mulighed for at rigtig mange ting:

Vi spiller fodbold, hockey, mini-tennis, bordtennis, basket, volleyball, curling, Fun Battle, Nerf Gun osv... ja vi kunne jo blive ved, for vi kan gøre lige hvad vi har lyst til i salen, så kom bare med ideerne, så arrangerer vi det sammen.

Gør det du brænder for

I salen kan vi skrive os på sedlen, så vi selv bestemmer hvad vi vil lave i det tidsrum vi har salen uden at andre blander sig...Udendørsaktiviteter

Er vejrguderne med os, prøver vi så vidt muligt at rykke aktiviteterne udendørs. Den "nye" Streetbane bliver flittigt brugt til Stampeligaen, andre er selvfølgelig også velkomne."Ostebanen" er som altid et hit.Er den store skolebane ledig, er der som regel basis for en gang rundbold eller fodbold.

Det er kun fantasien der sætter grænser.