Musik

Musikværkstedet

Musikværkstedet er mange ting. Her er der mulighed for at alle kan få deres musikalske behov og ønsker dækket.
Vores medarbejder har årelang erfaring indenfor forskellige genrer, instrumenter, koncerter og produktioner.
Derfor kan vi tilbyde et varieret og alsidigt tilbud til vores udøvende eller musikinteresserede medlemmer.
Så lige meget om du er til pop, rock, punk eller reggae, så kan vores medarbejder hjælpe dig/jer videre... Det er kun lysten og motivationen til at lære, der sætter grænserne!

Musikundervisning

Vi tilbyder "begrænset" undervisning på alle traditionelle moderne instrumenter, lige fra bas og guitar til keyboard og trommer (både analoge og digitale), sang og sangskrivning. Men man er også velkommen til "bare" at komme ind i vores karaoke-rum og synge en sang i ny og næ, hvis man har lyst, eller lure tidens trend af på de nyeste musikvideoer.

Samspil og bands

Når man er begyndt at kunne spille lidt på et instrument, så er der mulighed for at lave bands, hvilket er meget populært.
Vi har mange bands..., både pige og drenge bands.
Vi laver ofte "spontan" koncerter og mere tilrettelagte i forbindelse med vores større arrangementer.
Vi laver Talent, X-factor og andre former for performance.
Ligeledes kan vi hvert år hjælpe jer med tilmelding til MGP. Husk at der oftest åbnes for dette allerede i foråret. Så bered jer til MGP 2015 allerede nu!

Lydstudie

Hele musikværkstedet er et stort lydstudie fordelt på tre forbundne rum. Der er mulighed for at vores medlemmer kan indspille deres musik, sang og lave musikvideoer til billige priser.
Vi udbyder også lydstudiet til andre end vores medlemmer. Det er nemlig muligt at leje sig ind i studiet med tilhørende tekniker/producer i forbindelse med indspilning af demo-cd eller måske i forbindelse med en polterabend m.m.
Kontakt musikmedarbejder Lars, omkring priser og andre spørgsmål...

Udstyr

Vi har næsten alt hvad hjertet kan begære indefor musikalsk udstyr.

Du er altid velkommen til at låne Stampens udstyr og instrumenter og du er selvfølgelig mere end velkommen til at medbringe dine egne.