Computer

Computerværkstedet på Stampen

Vi har et godt og udviklende tilbud, hvor du kan spille, hygge og være sammen med vennerne.

Der vil altid være en voksen der sørger for at der er udvikling og en fornuftig samværsform i tilbuddet.

I computerværkstedet er opstillet 12 PC'ere i et internt netværk med mulighed for adgang til internet. Derudover er der opstillet en Xbox360 spillekonsol med tilhørende TV.

I værkstedet er der ligeledes mulighed for frit at spille Pool og billiard, samt diverse kort og brætspil såsom skak, dam, mv.

Brugerne i computerværkstedet kan maksimalt spille 1 time pr. dag på enten computer eller konsol. Dette administreres af et serverprogram, som er installeret på computerne.

Det spil der spilles mest af for tiden er minecraft. Spillet er et såkaldt sandkassespil, hvor man som en slags Robinson Crusoe, selv skal fælde træer, bygge huse, udgrave miner, så og høste. Spillet kan spilles af flere og man dermed hjælpes ad.

Et andet populært spil er "Need for Speed" som er et bilspil, hvor man kan kører om kap med vennerne.

Vi afholder ofte turneringer i Fifa og der er stor prestige i at komme op og hænge på vores "Fifa Wall of Fame" og dertilhørende diplom som stampemester.

På computerne er der installeret enkelte skydespil af ældre dato. Disse spil er kun tilgængelige for børn med tilladelse fra forældrene. Spillene er ikke grafisk udpenslet, og der er lagt vægt på det sociale samarbejde og det strategiske element og overvejelser.